επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος κοντά στους αγρότες!!!

                                20-7-20 του Προφήτη Ηλία στο χωριό μας!!!

 Η Τοπική μας Εκκλησία αφουγκραζόμενη τις αγωνίες του ποιμνίου της δεν μπορεί να μην βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που αγωνίζονται για τα δίκαια αιτήματά τους, όπως οι αγρότες που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Βοιωτίας, γι’ αυτό κι ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά τους επισκεπτόμενος και τα τρία σημεία συγκέντρωσης των αγροτών στη Λιβαδειά, τη Θήβα και τα Βάγια δηλώνοντας την έμπρακτη συμπαράστασή του.

Βλέπουμε ότι το κόστος παραγωγής των αγροτικών προϊόντων είναι μεγάλο, ιδιαιτέρως σήμερα με την ενεργειακή κρίση, την αύξηση των τιμών του πετρελαίου και του ηλεκτρικού ρεύματος, που ταλαιπωρεί βέβαια όλες τις εργατικές και κοινωνικές ομάδες αλλά κι όλα τα νοικοκυριά της χώρας μας, όπως και τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές μας δομές, ενώ οι γεωργοί μας έχουν συγχρόνως να αντιμετωπίσουν και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που καταστρέφουν την παραγωγή τους.

Οφείλουμε ο καθένας από τον τομέα ευθύνης του να συμβάλλει ώστε με πνεύμα ενότητας και σύμπνοιας να αντιμετωπίσουμε κι αυτή την κρίση και να μπορέσουμε να στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα της χώρας μας, τη γεωργία, για να μην ερημώσουν τα χωριά μας.

Ως Τοπική Εκκλησία συμπαραστεκόμαστε στα δίκαια αιτήματα των αγροτών μας εκφράζοντας την ελπίδα και την ευχή να επιλυθούν τα προβλήματά τους και να μπορέσει να στηριχτεί η πατρίδα μας στη γη, που έθρεψε γενιές και γενιές Ελλήνων, και αποτελεί την κινητήριο δύναμη και μοχλό ανάπτυξης της χώρας μας.


ΠΗΓΗ: https://www.imtl.gr/

2426

Δεν υπάρχουν σχόλια: