επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ - ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!!! ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την εκδήλωση που είχε αναγγείλει ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΠΙΩΝ ¨ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ¨ ενημερώνουμε μετά λύπης ότι λόγω κακών καιρικών φαινομένων που αναμένονται, η εκδήλωση αναβάλλεται.

Στόχος μας είναι η εκδήλωση αυτή να πραγματοποιηθεί με ασφαλή τρόπο για όλους, οπότε θα ενημερωθείτε για την πραγματοποίησή της.

Ο Πρόεδρος - Η Γραμματέας

Λουκάς Κάπρος - Χαραλαμπία Κόλλια



Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΠΙΩΝ ‘ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ’ και η ορειβατική- περιπατητική του ομάδα‘ΔΙΑΔΡΟΜΕΙΣ’, την Κυριακή 11/06/2023 θα επιχειρήσουν μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικάδεδομέναδράσηαλληλεγγύης–ισότητας και συμπερίληψης.
Θα περπατήσουμε μαζί με τα παιδιά του ειδικού σχολείου Θήβας, την μικρή συμπατριώτισσα μας Αλεξία Σαμαρτζή και μια παρέα τυφλών, στην ανατολική πλευρά του Ελικώνα, κοντά στην κοιλάδα των Μουσών σε ένα ελατοσκέπαστο δρόμο 4 περίπου χιλιομέτρων..
Ο περίπατος θα ξεκινήσει από την θέση Χαλίκι, θα φτάσουμε στα όρια της κοιλάδας των Μουσών και θα επιστρέψουμε στο Χαλίκι. Εκεί,κάτω από το κιόσκι που υπάρχει και στην σκιά των ελάτων, θα κάνουμε πικ νικ όλοι παρέα και στη συνέχεια μουσικοί – μέλη του συλλόγου μας θα συμπράξουν με τους τυφλούς μουσικούς περιπατητές σε μια μουσική πρόβα συνεργασίας και αγάπης.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11.00, όταν θα φθάσει το λεωφορείο με τους μαθητές του ειδικού σχολείου.
Η εκδήλωση βασίζεται στην βοήθεια των δασκάλων – συνοδών των παιδιών, στη συμμετοχή των μελών του συλλόγου μας, στην ευγενική χορηγία του οινοποιείου Ζαχαρία, των παραγωγών της περιοχής μας αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση του
 Δημάρχου Αλίαρτου – Θεσπιέων Γιώργου Ντασιώτη.

Πληροφορίες Θοδωρής Καούσιας 6981120300
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΠΡΟΣ    ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΚΟΛΛΙΑ


2680/3-6-23

Δεν υπάρχουν σχόλια: