επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

"13Η ΓΙΟΡΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ" του Δήμου μας!!!

 




ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ !!!

Πραγματοποιήθηκε σε συγκινητικό κλίμα, για ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ συνεχόμενη χρονιά, η ΒΡΑΒΕΥΣΗ  των Πρωτοετών φοιτητών/τριών, που αποφοίτησαν από τα Σχολεία του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων, καθώς και εκπαιδευτικών που συνταξιοδοτήθηκαν, ολοκληρώνοντας  την πορεία τους στα Σχολεία μας.

Στα πρόσωπα των βραβευθέντων πρωτοετών φοιτητών, του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑ που, αντικειμενικά, αποτελεί

το μέλλον της Πατρίδας μας, αλλά και τις οικογένειές τους που στήριξαν δυνατά τις προσπάθειές τους, ενώ τιμώντας τους εκπαιδευτικούς, που συνταξιοδοτήθηκαν, αποδίδουμε ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ σε ανθρώπους που διαπαιδαγώγησαν πολλές γενιές, προσδίδοντας  προστιθέμενη αξία στον ιερό χώρο του Σχολείου.

Όπως ανέφερα στην ομιλία μου - και το πιστεύω ακράδαντα, "'..ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ είναι η σύνδεσή μας με το παρελθόν, η σταθερή μας βάση στο παρόν, αλλά ταυτόχρονα και η μοναδική οδός που οδηγεί στο μέλλον και δεν αναφέρομαι μόνο στο ρόλο του για την είσοδο των  παιδιών στα πανεπιστήμια. Αναφέρομαι κυρίως σε όλα τα υπόλοιπα που επιτυγχάνονται και τα οποία είναι ο πυλώνας ισορροπίας της κοινωνίας μας.."''.

Τη ΓΙΟΡΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, την καθιερώσαμε, ως νέα Δημοτική Αρχή το 2011, και όπως ανέφερα απόψε στην ομιλία μου "" ..... αισθάνομαι συγκινημένος, αλλά και περήφανος, που, ως Δημοτική Αρχή, δημιουργήσαμε ένα θεσμό που αντέχει στο χρόνο και αναδεικνύει ότι πιο αγνό υπάρχει. Τον αγώνα των παιδιών μας. Αυτό είναι καθήκον της διοίκησης."".

Από καρδιάς, με αφορμή αυτή τη λαμπρή ημέρα, εύχομαι  ολόψυχα:

ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ !!!

ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ !!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

ΠΗΓΗ: 

Γεώργιος Ντασιώτης

2794/29-12-23

Δεν υπάρχουν σχόλια: