επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Έφυγε ο Κώστας Μπαϊρακτάρης, πρώτος μπλόκερ της περιοχής μας, από τις Θεσπιές!!!


 Έφυγε χθες 24-12-23, ο Κώστας Μπαϊρακτάρης ή Κωστούλας, από το γειτονικό μας χωριό Θεσπιές, μετά από τριετή μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Κώστας ήταν ο πρώτος μπλόκερ της περιοχής μας. Αρχικά συμμετείχε στην τοπική έκδοση της εφημερίδας ΤΑ ΘΕΣΠΙΑΚΑ, και αργότερα έγινε ο εμπνευστής του ομώνυμου μπλοκ:  http://thespiaka.blogspot.com . Πρέπει να πω ότι στα πρώτα βήματα του δικού μας μπλοκ, αρκετά συχνά τον συμβουλευόμουν και ζητούσα βοήθεια από τον Κώστα, την οποία πρόθυμα και απλόχερα μου προσέφερε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την συμβουλή του για τα σχόλια:" Νίκο όσο μη αρεστά νάναι τα σχόλια, αν δεν προσβάλλουν κάποιον, δεν τα διαγράφουμε ποτέ, αυτό απαιτεί η δημοκρατία", δική του πρόταση ήταν, και τότε που το χωριό είχε ξεσηκωθεί για το ΣΚΡΑΠ που τελικά έγινε στο Χαρμάτι, να καλέσουμε σαν ομιλήτρια της Δέσποινα Σπανούδη, μια επιλογή αντάξια των προσδοκιών μας και του αγώνα μας. Επίσης πολύτιμη ήταν η βοήθειά του, και σε θέματα που αφορούσαν το Μουσείο των Θηβών, σε σχέση με το ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΟΝ αλλά και για μια οργανωμένη εκδρομή σε αυτό, από Συλλόγους ή σχολεία. 

Κώστα από χθές θα λείπεις πρώτα από την οικογένειά σου, αλλά και από όλους εμάς, τους κοντινούς και μακρινούς σου φίλους, τους οποίους η διάθεσή σου για προσφορά δεν τους ξεχώριζε.

Αιωνία σου μνήμη, πολύτιμε φίλε!!!


Τιμώντας την μνήμη του Κώστα, αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση που έκανε για τον Κωστούλα του στο προσωπικό του προφιλ στο φς, ο Πάνος Λάμπρου: 
http://thespiaka.blogspot.com

Έφυγε σήμερα Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου, μετά από 3ετή μάχη με την επάρατη, ο φίλος Κώστας Μπαϊρακτάρης.

Έφυγε ένας άνθρωπος με μεγάλες ευαισθησίες, με καλλιτεχνικές εμπνεύσεις, πράος, με πηγαίο χιούμορ, με ανθρωπιά, με αγάπη για τους ανθρώπους και πιο πολύ για την γυναίκα του και για τον γιο του, τον Κωνσταντίνο.

Ο Κωστούλας ήταν άνθρωπος της παρέας, είχε στέρεες και σταθερές πολιτικές ιδέες, είχε ενδιαφέρον για τα προβλήματα του χωριού του, των Θεσπιών και του κλάδου του, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Θηβών, ήταν από τους συντελεστές της έντυπης τοπικής έκδοσης ΤΑ ΘΕΣΠΙΑΚΑ και αργότερα ο εμπνευστής και του ομώνυμου blog.

Συμμετείχε στο Περιβαλλοντικό Κίνημα από την εποχή της Συμπαράταξης Βοιωτών για το Περιβάλλον και υποστήριζε με πάθος κάθε τι προοδευτικό και κινηματικό.

Αιωνία του η μνήμη. 

ΠΗΓΗ: 

Πανος Λαμπρου  / 24-12-23

2792  / 25-12-23

Δεν υπάρχουν σχόλια: