επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Κυριάκος Λιάκος: « Επιδιώκουμε να είμαστε η αλλαγή που θέλουμε να έρθει». Υποψήφιος στο Ηράκλειο Αττικής

Κυριάκος Λιάκος, 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, 
με τον συνδυασμό ''Ηράκλειο μαζί",
 του Γιώργου Παπαδημητρίου, στο Ηράκλειο Αττικής.
 Κυριάκος Λιάκος: « Επιδιώκουμε να είμαστε η αλλαγή που θέλουμε να έρθει».
Με το πέρας των μαθητικών χρόνων υιοθέτησα την άποψη ότι η ομαδική και οργανωμένη με κανόνες εργασία και διαχείριση οποιουδήποτε θέματος αποφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα.
Με την αποφοίτηση από το Πανεπιστήμιο συνειδητοποίησα ότι για να έρθουν τα ουσιαστικά αποτελέσματα είναι ανάγκη να χρησιμοποιούνται κανόνες, νόρμες και γνώσεις πάνω στις οποίες βασίστηκαν δέσμες επιστημών και αυτές οι επιστήμες να λειτουργούν προς όφελος του ατόμου και κατ΄ επέκταση του κοινωνικού συνόλου.

Με την λήψη μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών αντιλήφθηκα ότι προορισμός σε ατομικό επίπεδο και άρα και σε συλλογικό, είναι η διαρκής και αέναη προσπάθεια επικαιροποίησης, βελτίωσης και ανανέωσης του κοινωνικού γίγνεσθαι γιατί «στη μεταβολή βρίσκουν τα πράγματα ανάπαυση».
Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου και η ομάδα που αποτελεί τον συνδυασμό του, εσωκλείουν τα πυρηνικά αυτά στοιχεία, τα οποία είναι εκ των ων ουκ ανευ, για μια ποιοτική, αποτελεσματική και εναρμονισμένη με τις σύγχρονες απαιτήσεις, διαχείριση των κοινών του δήμου Ηρακλείου Αττικής.
Στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ εξελισσόμαστε ΜΑΖΙ! Σε κάθε γειτονιά!
 Ο Κυριάκος Λιάκος γεννήθηκε στο Λεοντάρι Θηβών, έμαθε τα πρώτα του γράμματα στο χωριό μας και αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Ηρακλείου Αττικής το 1999.
 Έλαβε πτυχίο από την Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και το τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με κατεύθυνση Παιδαγωγική.
Τελείωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών επιστημών, με εξειδίκευση στη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση (Γενική Εκπαίδευση Ενηλίκων, Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση).
Σε ηλικία 30 ετών εκλέχτηκε, για πρώτη φορά, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λεονταρίου του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: