επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΛΕΟΝΤΑΡΙ - ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΟΠΤΙΚΗΣ




ΛΕΟΝΤΑΡΙ - ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΟΠΤΙΚΗΣ

Το πλαίσιο της Νομοθεσίας έχει αλλάξει με τον Νόμο Κλεισθένη (Ν. 4555/2018) και οι Κοινότητες, όπως ονομάζονται έχουν αυξημένες και αποφασιστικές αρμοδιότητες που θα ΑΣΚΟΥΝ, με την σωστή συνεργασία των Συμβούλων του, αλλά και του οποίου Δημάρχου εκλεγεί και του Δημοτικού Συμβουλίου.


Η θέληση μας να ασχοληθούμε με τα κοινά του τόπου μας αποτελεί πράξη ευθύνης και συνειδητή απόφαση, την οποία λάβαμε για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Κοινότητας μας.

Είμαστε μια ομάδα που διαθέτει τις ικανότητες, τις γνώσεις, την θέληση για προσφορά , άλλα και αποφασιστικότητα , προσόντα απαραίτητα για να αγωνιστούμε και να ανταποκριθούμε απόλυτα στα νέα δεδομένα, δίνοντας έτσι τις καλύτερες και πιο ενδεδειγμένες λύσεις στα πολλά και ποικίλα προβλήματα των συγχωριανών μας.

Η ΠΡΟΟΔΟΣ και Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ του τόπου μας , με ποικίλους τρόπους είναι ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ αλλά και ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Ενώσαμε την πείρα με τα πυρά και έτσι δημιουργήσαμε μια ιδιαίτερα ικανή ομάδα, η οποία είναι και θα είναι πάντα σε πλήρη μέθεξη και έτοιμη για αγώνες.

Επειδή όλα λοιπόν είναι ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, εσείς με την ψήφο σας, κάνοντας την σωστή επιλογή και εμείς με τον συνεχή αγώνα μας, θα κάνουμε το μικρό αυτό χωριό μεγαλύτερο!!!!!!!!!!!!!!!

''Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται.
Και όσο μπορούμε για αυτό θα παλέψουμε''

Με εκτίμηση
Οι Υποψήφιοι Σύμβουλοι
της Κοινότητας Λεονταρίου

1. ΓΡΙΛΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑ) του Νικολάου
2. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του Ηλία
3. ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΖΩΤΟΣ) του Ιωάννη
4. ΚΟΛΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΣΑΜΠΑΝΗΣ) του Γεωργίου
5. ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου




Δεν υπάρχουν σχόλια: