επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Αυλαία με άνοδο κατηγορίας του Α.Σ.Λ. !!!!!

Ο Α. Σ. Λεονταρίου θα αγωνίζεται πλέον στην Α΄ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος


 Η αυλαία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος για την σεζόν 2018-2019 της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Βοιωτίας, έπεσε την Κυριακή με την ομάδα μας να κάνει μια ονειρική χρονιά.
Η ομάδα μας, έκλεισε τη σεζόν καταλαμβάνοντας με άνεση, τη δεύτερη θέση της κατάταξης, με 53 βαθμούς σε σύνολο 22 αγώνων.
Το… κοντέρ έδειξε 16 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα, με τους ποδοσφαιριστές μας να πετυχαίνουν 62 τέρματα, έχοντας την 3η καλύτερη επίθεση , ενώ δεχτήκαμε μόλις 15 γκολ έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας, ανανεωμένη με δυνατούς δεσμούς πλέον μεταξύ της, έδεσε σαν ομάδα, και διαμόρφωσε ένα αγωνιστικά ικανό σύνολο να αντεπεξέρχεται σε οποιεσδήποτε αγωνιστικές συνθήκες, καλλιέργησε ενδοαγωνιστικά το fair play και έξω αγωνιστικά το αίσθημα ομαδικότητας και αλληλεγγύης των παικτών. Ο Α. Σ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ δεν είναι απλά ένα ερασιτεχνικό σωματείο, είναι οικογένεια.
Η χρονιά ήταν το επιστέγασμα μεγάλης προσπάθειας για το σωματείο μας που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια όταν ενεργοποιήθηκε εκ νέου η ομάδα με τον αγώνα του τότε προέδρου Βρακά Δημήτρη και του προπονητή Νίκου Γρίλλια.
Τα τελευταία 3 χρόνια έγινε ένα νέο ξεκίνημα και βήμα βήμα φτάσαμε να ανέβει η ομάδα στην Α’ κατηγορία μετά από πολλά χρόνια. Ένας δρόμος που δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα αφού η κορυφή θέλει θυσίες.
Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε ιδανικά αφού στα 2 πρώτα ματς η συγκομιδή ήταν 1 βαθμός. Ομως είχαν μπει οι βάσεις για ένα καλό αγωνιστικό σύνολο και η ομάδα πήγε τραίνο αφού με τις προσθήκες του Ιανουαρίου δυναμώσαμε αρκετά.
Να αποδώσουμε τα εύσημα στον προπονητή μας ΣΠΥΡΟ ΜΠΕΚΑ που η συμβολή του τα 3 χρόνια που είναι στην ομάδα μας ήταν καθοριστική. Ένας σπάνιος άνθρωπος που κοσμεί με το ήθος του και την παρουσία του τον ΑΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ και το βοιωτικό ποδόσφαιρο γενικότερα και που έχει αφήσει το στίγμα του στη ομάδα μας.
Είναι μεγάλη τιμή η συνεργασία με έναν προπονητή των γνώσεων, του επιπέδου, της εργατικότητας και της αφοσίωσης του Σπύρου.
Μία συνεργασία καθόλα επιτυχημένη, κατά τη διάρκεια της οποίας η ομάδα μας γνώρισε μια από σημαντικότερες στιγμές της νεότερης ιστορίας της, με αποκορύφωμα την άνοδο στη Α’ κατηγορία Βοιωτίας.
Για του ποδοσφαιριστές τι να πούμε;..τα λένε όλα οι αριθμοί της τελικής κατάταξης. Έπαιξαν κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και μας χάρισαν όμορφες στιγμές. Ένα μπράβο δεν φτάνει.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας που έβαλαν ένα λιθαράκι ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες και μεγάλες οικονομικές ανάγκες .
Να ευχαριστήσουμε επίσης τους φιλάθλους μας που βοήθησαν αν και ήταν λιγοστοί αλλά πάντα πιστοί και να πούμε ότι από τα λιγοστά πράγματα που μας στενοχώρησαν την φετινή τόσο επιτυχημένη χρονιά ήταν η απουσία του κόσμου που θεωρούμε ότι είναι η βάση στήριξης μια ομάδας.
Να ευχαριστήσουμε επίσης θερμά τον ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΤΙΑΔΗ η παρουσία του οποίου σαν διασώστης στα ματς ήταν η σιγουριά όλων μας για την ασφάλεια και την υγεία των ποδοσφαιριστών. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ταυτόχρονα ένας εξαιρετικός φίλος.
Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά για την συνεργασία την ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της κύριο ΝΙΚΑ ΚΩΝ/ΝΟ που ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε,για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος που κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη και την εξαιρετική επιλογή να οριστεί μπαράζ ανόδου μεταξύ 2ου και 3ου υπό προυποθέσεις αφού κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική,καθώς επίσης την επιτροπή διαιτήσιας και ιδιαίτερα τον κύριο ΦΛΩΤΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟ και τους διαιτητές που σφύριξαν τα παιχνίδια μας.
ΑΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ!!!

Αθανάσιος Σ. Μαρίνης


Δεν υπάρχουν σχόλια: