επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!!

 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!!


A. Ενημερώνουμε πως ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΙΣΧΥ,με αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων του Δήμου μας,τα παρακάτω μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στα όριά μας.

1. Απαλλαγή από το ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού των επιχειρήσεων που διέκοψαν υποχρεωτικά την λειτουργίας τους για το χρονικό διάστημα εφαρμογής των σχετικών μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19

2. Απαλλαγή των επιχειρήσεων που διακόπτουν ή περιορίζουν προσωρινά την λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και δεν κάνουν χρήση παραχωρημένου κοινόχρηστου χώρου.

3. Απαλλαγή καταβολής τροφείων των Παιδικών Σταθμών του  Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων για τα παιδιά που φοιτούν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αλιάρτου- Θεσπιέων για το χρονικό διάστημα που αυτοί παραμένουν κλειστοί.

4. Αναστολή καταβολής ενοικίου κυλικείων σχολικών μονάδων για το διάστημα που οι σχολικές μονάδες παραμένουν κλειστές, λόγω covid-19  και μείωση ενοικίου έως 40% για το υπόλοιπο έτος.

B. ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

1. Απαλλαγή των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από το τέλος 0,5% επί των ακαθάριστων εσόδων.

2. Απαλλαγή,από το ΠΑΓΙΟ ΤΕΛΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ (ή ποσοστού επί αυτού),των επιχειρήσεων που διέκοψαν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ,ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ !!!!!

ΠΗΓΗ:


                                                                                         2154

Δεν υπάρχουν σχόλια: