επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Ανοιχτός ο Ναός μας των Θεοφανείων!!!

 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ Ο ΝΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΝΑΟΣ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ/5-1-2020 ΩΡΑ 17:47

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΣΠΟΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ



Με συμμετοχή πιστών η Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων 

σύμφωνα με την απόφαση της ΔΙΣ! 

ΤΡΙΤΗ Προεόρτια των Θεοφανείων 05.01.2021 & ώρα: 7.30 π.μ. Εσπερινός - Θεία Λειτουργία Μ. Βασιλείου - τελετή κατάδυσης Τιμίου Σταυρού  (κεκλεισμένων των θυρών) - ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΓΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ.

Δυστυχώς λόγω της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ φέτος, δεν θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Αγίασμα στα σπίτια μας με τον Τίμιο Σταυρό από τον εφημέριό μας π. Γρηγόριο.


ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 06.01.2021 & ώρα: 7.00 π.μ. Εόρτιος Όρθρος - Πανηγυρική Θεία Λειτουργία - τελετή κατάδυσης Τιμίου Σταυρού ~ Μέγας Αγιασμός ~ (με συμμετοχή πιστών σύμφωνα με την εντολή της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου).


ΠΕΜΠΤΗ Σύναξις του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου 07.01.2021 & ώρα: 7.30 π.μ. Όρθρος - Θεία Λειτουργία (κεκλεισμένων των θυρών).


Αγαπητοί μας αδελφοί, ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις φέτος, και με την δύναμη του Θεού θα ανταπεξέλθουμε και θα βγούμε νικητές.


Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!


Εκ του Ι.Ναού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: