επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

"ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ΘΗΒΩΝ"

 

Την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 στην περιοχή της Ξηρονομής του Δήμου Θηβαίων, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας του Δημήτρη Κατή,  με την συμμετοχή του συλλόγου πολιτιστικής προβολής "ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ΘΗΒΩΝ".

Ευχαριστούμε την παραγωγή, τον Δημήτρη Κατή, τους ηθοποιούς και τους συντελεστές, γιατί δόθηκε η δυνατότητα και η ευκαιρία στον σύλλογό μας να πάρει μέρος σε μια τέτοια παραγωγή με άρωμα αρχαίας Ελλάδας, η οποία θα προωθηθεί διεθνώς και μέσα απ' αυτήν την ταινία θα γίνει παγκοσμίως γνωστός ο Ιερός Λόχος Θηβών.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους σύγχρονους Ιερολοχίτες που πήραν μέρος και παραβλέποντας τα δύσβατα σημεία και τον καυτό ήλιο συμμετείχαν υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη, με μοναδικό σκοπό την προβολή της Ιστορίας μας.

Ευχαριστούμε επίσης:

Τον φούρνο "Τόλης" για την προσφορά των γευμάτων, νερού και εξοπλισμού.

Το φωτογραφείο "Μακρυπούλιας" για την κάλυψη της εκστρατείας μας.

Την Ειρήνη Παπαβασιλείου για την φωτογράφηση.

Το Σούπερ Μάρκετ "Μικέλης".

Το κατάστημα παιχνιδιών "Τουίτυ".

Το βιβλιοπωλείο "Σαμιώτης".

Τον Αθλητικό Σύλλογο "Πυξ Λάξ".

Το Αθλητικό Σωματείο "Παγκράτης".

Το μέλος του τοπικού Συμβουλίου Ξηρονομής Κο Μαρίνο Θεοδωρή.


Επίσης ο Δημήτριος Κατής ευχαριστεί "Θερμά ευχαριστώ στον υπέροχο πολιτιστικό σύλλογο Ιερολοχιτών Θηβών και τον πρόεδρο του Γρηγόρη Παπαβασιλείου για τη συμμετοχή του αγήματος του "Ιερού Λόχου" στην ταινία μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους οπλίτες που με υπομονή κάτω από τον ήλιο εκτελούσαν άψογα τις εντολές για την ομαλή διεξαγωγή της κινηματογράφησης."




ΠΗΓΗ: 

Grigoris Papavasileiou

2265

Δεν υπάρχουν σχόλια: