επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Έτοιμα να υποδεχτούν μαθητές και μαθήτριες τα σχολικά κτίρια!!!

 Έτοιμα να υποδεχτούν μαθητές και μαθήτριες τα σχολικά κτίρια!!!




Σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να υποδεχθούν με ασφάλεια μαθητές και εκπαιδευτικούς είναι οι σχολικές μονάδες του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων, όπως προέκυψε ύστερα από ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, υπό τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Ντασιώτη, με τη συμμετοχή των αρμόδιων Αντιδημάρχων, Προέδρων Σχολικών Επιτροπών και υπηρεσιακών στελεχών.




Η Τεχνική Υπηρεσία προχώρησε σε εκτεταμένες συντηρήσεις, αποκατάστασης και ελαιοχρωματισμών όπου αυτό ήταν αναγκαίο, επίσης η υπηρεσίες πρασίνου και καθαριότητας πραγματοποίησαν αποψιλώσεις, κλάδεμα δέντρων και ολικούς καθαρισμούς σε εσωτερικούς και αύλειους χώρους, καθώς και περιμετρικά των σχολικών κτιρίων.

Οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν κατανείμει, εγκαίρως, στα σχολεία  τα απαραίτητα ποσά για την κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών, ενώ στις θέσεις τους βρίσκονται ήδη και οι καθαρίστριες.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, μεταξύ των Προέδρων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Σιαμανδούρα Γεωργίου   και κ. Ζιώγα Βασιλείου   με τους Διευθυντές των Σχολικών μονάδων, παρουσία του Δημάρχου κου Ντασιώτη Γεωργίου, επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα όλων για την έναρξη και ομαλή έναρξη και λειτουργία των Σχολείων . 

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλιάρτου- Θεσπιέων Γεώργιος Ντασιώτης, «Εργαστήκαμε πυρετωδώς, ώστε

η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να γίνει με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για μαθητές, εκπαιδευτικούς και  εργαζόμενους. Ο Δήμος έχει εξασφαλίσει έγκαιρα ότι όλα τα σχολεία του Δήμου θα είναι καθαρά, περιποιημένα και ασφαλή. Αυτή τη δύσκολη χρονιά θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, ώστε τα παιδιά μας να έχουν το σχολικό περιβάλλον που τους αξίζει και είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε στην εκπαιδευτική κοινότητα ότι επιπλέον χρειαστεί. Ευχή και επιθυμία μας είναι να λειτουργήσουν απρόσκοπτα τα Σχολεία μας χωρίς τα προβλήματα της προηγούμενης χρονιάς, λόγω της πανδημίας. Μέριμνα όλων πρέπει να γίνει η τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους,».

Γραφείο Ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

ΠΗΓΗ: 

Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων Μένουμε Ασφαλείς

Δεν υπάρχουν σχόλια: