επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Άξιος!!! ο νέος διάκονος π. Μωυσής!!!

 

Η ιερωσύνη που φέρουμε εμείς οι ιερείς δεν είναι δική μας, αλλά συμμετέχουμε στην ιερωσύνη του Χριστού. Αποτελεί μέγιστο χάρισμα του Θεού στον άνθρωπο, που του δώθηκε για να συμφιλιώνει τον άνθρωπο με τον Θεό. Όσοι αξιώθηκαν να λάβουν αυτό το πολύτιμο δώρο γίνονται συνδημιουργοί του Θεού, αφού αγωνίζονται να αναγεννήσουν τους αδελφούς τους σε μια νέα ύπαρξη, πνευματική. (Απόσπασμα από το βιβλίο του π.Σιλουανού "Της αγάπης στίγματα").

Αυτής της δωρεάς, του πρώτου βαθμού της ιερωσύνης έλαβε το Σάββατο στις 11/9 και ο αδελφός της Μονής μας π.Μωυσής. Παρακαλούμε όλους εσάς που αγαπάτε και συνδέεστε με την Μονή μας να εύχεστε για εκείνον. Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας.

Εκ της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Μαυρομματίου

.........

Ανεκλάλητος η χαρά μας για την εις διάκονον χειροτονία του π. Μωυσή, μοναχού της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Μαυρομματίου, το Σάββατο 11/09/2021, από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. Γεώργιον, με την ευλογία του Καθηγουμένου της Μονής Αρχιμανδρίτη π. Σιλουανού, συμπροσευχομένου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ.κ. Ιερωνύμου του Β΄ , πολλών ιερέων και πιστών!!!

ΑΞΙΟΣ!!! ΑΞΙΟΣ!!! ΑΞΙΟΣ!!! 

Ο Διάκονος Μωυσής!!!

Οι φωτοστιγμές είναι από την ιστοθέση: ΠΟΙΜΗΝ






ΠΗΓΗ: 

Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Μαυρομματίου

2347

Δεν υπάρχουν σχόλια: