επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Τα Βάγια τιμούν τα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821!!!


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο του επετειακού έτους 2021 για τον εορτασμό των διακοσίων χρόνων από την Επανάσταση του 1821 τα Βάγια τιμούν τους αγωνιστές τους.



Σήμερα 20 Μαρτίου του 2021,  5 ημέρες πριν την επέτειο της έναρξης της Επανάστασης στην Πελοπόννησο, και 14 ημέρες πριν την έναρξη της Επανάστασης της επαρχίας Θηβών που έγινε στα Βάγια, αναρτήσαμε τα πορτραίτα των οπλαρχηγών Μήτρου Μπινιάρη και Αθανασίου Τζουνάρα στον Ιερό χώρο της εκκλησίας της Αγίας Τριάδας Βαγίων με τις ευλογίες του Σεβασμιώτατου  ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν  ο εφημέριος του ναού πατέρας Πολύκαρπος ο δήμαρχος Θηβαίων  Γεώργιος Αναστασίου οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Ελευθέριος Τσέλλος και Δημήτριος Σακάτης, ο  καθηγητής Γεώργιος Αντωνίου, ο πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Βαγίων «Μήτρος Μπινιάρης» Τάκης Παπακωνσταντίνου και κάτοικοι των Βαγίων. 



Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας:

Το πρατήριο Αθανασίου Τζουνάρα, τη Φάρμα Τσέλλος, την συμβολαιογράφο Ειρήνη Ρίζου – Αγγέλου, το αρτοποιείο Βασιλικής Χατζίνα, το Σούπερ Μάρκετ Παύλου Πήλιουρη, το φωτογραφείο Μακρυπούλια, τις τέντες -  επιγραφές Νίκος Μυλωνάς, τα αλουμίνια Μικρός, τον Σταύρο Καλοβυρνά, τον Σπυρίδωνα Πέππα  καθώς και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου για την καλλιτεχνική επιμέλεια.

                                                Ιερός Ναός Αγίας Τριάδας Βαγίων

ΠΗΓΗ: 

Grigoris Papavasileiou

2205 

Δεν υπάρχουν σχόλια: