επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

5ος αγώνας δρόμου, " ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ"" ΘΕΣΠΙΕΣ- ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, 102 χιλ..



Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !!!

Με τις τελευταίες λεπτομέρειες να ρυθμίζονται, στη σημερινή μας σύσκεψη,  είμαστε έτοιμοι για τον 5ο αγώνα " ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ"" ΘΕΣΠΙΕΣ- ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, 102 χιλ..

Η εκκίνηση θα δοθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ, στις 8.00 μμ από τις ΘΕΣΠΙΕΣ και ο τερματισμός θα γίνει την 31η ΙΟΥΛΙΟΥ στις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ μας παραχωρεί και φέτος την ΑΙΓΙΔΑ της, ενώ στους ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, Δήμους ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ και ΛΑΜΙΕΩΝ , προστίθεται πλέον και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Στερεάς Ελλάδας και φυσικά η στήριξη και συνδρομή από τους Δήμους της διαδρομής ( Λεβαδέων, Ορχομενού, Αμφίκλειας - Ελάτειας) είναι αμέριστη.

Σημαντική , επίσης, είναι η παρουσία των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ στη διαδρομή και στους σταθμούς, καθώς και των ΧΟΡΗΓΩΝ, ενώ καταλυτική για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της διοργάνωσης, είναι κάθε φορά η τεράστια κινητοποίηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.  Για όλα αυτά θα υπάρξουν αναλυτικές ανακοινώσεις κατά τις επόμενες ημέρες.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η διοργάνωση αυτού του αγώνα γίνεται στη μνήμη της ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΤΩΝ 700 ΘΕΣΠΙΕΩΝ, στη ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ, δίπλα στους 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ και της υπενθύμισης του συγκλονιστικού αυτού ιστορικού γεγονότος. 

Με σύνθημά μας "" Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ""  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ..

ΠΗΓΗ:

Γεώργιος Ντασιώτης

 2504

Δεν υπάρχουν σχόλια: