επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Βιώστε την ομορφιά της φύσης ... Δημιουργώντας!!! ΔELPHI WAY!!!!!








Χαίρεται ονομάζομαι Τάσος Ηλιάδης, παρακάτω σας προτείνω μια μεγάλη εθελοντική δράση η οποία λαμβάνει χώρα στη περιοχή σας. Κάθε βοήθεια είναι πολύ σημαντική.

Η εθελοντική ομάδα Delphi Way αποτελείται από 70 εθελοντές αυτή την στιγμή, για να υλοποιήσουν ένα όραμα το οποίο θα φέρει τον άνθρωπο ποιο κοντά στις υπαίθρια δραστηριότητες, στην φύση και στην δημιουργικότητα. Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει σε εθελοντικές εργασίες αλλά και να αναλάβει και ποιο υπεύθυνο ρόλο. Όλοι χρειάζονται έστω και αν λάβουν μέρος μόνο μια φορά.

Η ομάδα Delphi Way δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη των χωριών της Αττικοβοιωτίας και των ορεινών τμημάτων της μέσω παλαιών κτηνοτροφικών μονοπατιών τα οποία επίσης ένωναν τα χωριά μεταξύ τους. Η διαδρομή ξεκινάει από τα ριζά της Πάρνηθας από το τελεφερίκ συγκεκριμένα και θα καταλήγει στους Δελφούς. 



Επίσης οι υπαίθριες δραστηριότητες τα τελευταία χρόνια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή πολλών Ελλήνων αλλά και στο εξωτερικό, αυτή η διαδρομή θα έχει σαν αποτέλεσμα επίσης να προσφέρει ένα είδος ήπιας ανάπτυξης σε χωριά τα οποία χρόνο με τον χρόνο οι κάτοικοι μειώνονται δραστικά. Είναι ευκαιρία λοιπόν μέσω αυτού του εγχειρήματος εμείς οι ίδιοι να έρθουμε κοντά στη φύση, να γνωρίσουμε ορεινές τοποθεσίες αλλά και να προσφέρουμε.

Η εθελοντική ομάδα Delphi Way είναι μια πρωτοβουλία πολιτών, στηρίζεται από ιδίους πόρους αλλά και από τους κατοίκους των χωριών, τοπικές εταιρίες και φυσικά από τους εθελοντές.

Σας περιμένουμε να βάλετε την δική σας πινελιά στο μεγαλύτερο μονοπάτι το οποίο ξεκινάει από την Αθήνα, με όποιο τρόπο μπορείτε και όσο μπορείτε. Ακόμα και μια κοινοποίηση είναι σημαντική.






Για την σελίδα μας στο Facebook πατήστε 👉 Delphi Way connecting communities  

Στις 14 Ιουλίου έως και τις 17 Ιουλίου στην Ευαγγελίστρια θα γίνουν εθελοντικές εργασίες.

ℹ️Πληροφορίες πατήστε👉 Εθελοντικές εργασίες Ιουλίου 

Χωριά και οικισμοί όπου περνάει η διαδρομή ξεκινώντας από Αθήνα με κατεύθυνση τους Δελφούς.

Πάρνηθα:  Δερβενοχώρια, 

Κιθαιρώνα:  Πλαταιές και Λιβαδώστρα

Χαμηλά στο Κορομπίλι:  Ξηρονομή

Ελικώνας: Νεοχώρι, Άσκρη(Παλαιοπαναγιά), Ευαγγελίστρα(Ζαγαρα), Αγία Άννα(Κούκουρα), Ελικώνας(Ζερίκι), Κυριάκι, Αντίκυρα-Άσπρα Σπίτια, Δεσφίνα,

Παρνασσός: Δελφοί

ΠΗΓΗ: Τάσος Ηλιάδης

 2498

Δεν υπάρχουν σχόλια: