επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Ο Λεονταρίτης Κωνσταντίνος Ι. Κατζέλης, ανακηρύχθει, μέλος του Τεχνικού Συμβουλίου της Ακαδημίας Αθηνών και ταυτόχρονα Αναπληρωτής Γραμματέας!!!

 Θερμά Συγχαρητήρια κ. Κατζέλη!!!

                        Εφ. "ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΟΝ"


Η Ακαδημία Αθηνών

Η Ακαδημία Αθηνών, το Ανώτατο πνευματικό ίδρυμα της χώρας, ανακήρυξε μέλος του Τεχνικού Συμβουλίου της Ακαδημίας Αθηνών και ταυτόχρονα Αναπληρωτή Γραμματέα τον διακεκριμένο Βοιωτό Ενεργειακό Επιστήμονα, Μηχανολόγο και Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Ε.Μ.Π. Κωνσταντίνο Κατζέλη του Ιωάννου.

Ο Κωνσταντίνος Ι. Κατζέλης


Κατόπιν ψηφίσματος και ομοφωνίας της Συγκλήτου του Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Ελλάδος, της Ακαδημίας Αθηνών, με την υπ΄ αριθμ. 15/17.03.22 απόφασή της και η Ακαδημία Αθηνών με το υπ΄ αρ. 2031/19.04.22 έγγραφό της προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ. 50525/05.05.22), ανεκήρυξε μέλος του Τεχνικού Συμβουλίου της Ακαδημίας Αθηνών και ταυτόχρονα Αναπληρωτή Γραμματέα τον διακεκριμένο Βοιωτό Ενεργειακό Επιστήμονα, Μηχανολόγο και Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Ε.Μ.Π. Κωνσταντίνο Κατζέλη του Ιωάννου.
Η παραπάνω πράξη εγκρίθηκε, ως θεσμικά απαραίτητη, με την υπ΄ αρ. Α.Δ.Α. ΨΤ5Σ46ΜΤΛΗ-Δ77 και με αρ. πρωτ. 64837/Ζ1/31.05.22 απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκης Κεραμέως, η οποία απόφαση έχει ήδη αναρτηθεί στο Διαδίκτυο.

2503

Δεν υπάρχουν σχόλια: