επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

STAMOU Onions: 5 δεκαετίες ασχολείται με την καλλιέργεια και την παραγωγή αγροτικών προϊόντων στην περιοχή μας!!!


Με ανεκλάλητη χαρά είδαμε την πολύ ωραία ιστοθέση, του φίλου επιχειρηματία από τις Θεσπιές, κ. Νίκου Στάμου, που εμπορεύεται το προϊόν της περιοχής μας, θα έλεγα καλύτερα το brade name των αγροτικών προϊόντων της περιοχής, "το κρεμμύδι" και σας την παρουσιάζουμε!!! 
Νίκο πάντα επιτυχίες!!!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 H STAMOU Onions διευρύνει το πεδίο δραστηριότητας της οικογενειακής επιχείρησης που επί 5 δεκαετίες ασχολείται με την καλλιέργεια και της παραγωγή αγροτικών προϊόντων και σπόρων στην περιοχή της Θήβας.

Η έδρα της εταιρείας και το κέντρο διανομής βρίσκονται στα Λεύκτρα Θηβών σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Εκεί βρίσκονται γραμμές διαλογής, συσκευασίας, αποθηκευτικοί χώροι και χώροι ψύξης.

Η μεταφορά γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία ενώ υπάρχει μακροχρόνια συνεργασία και με εγκεκριμένες μεταφορικές.




ΣΤΟΧΟΙ

Με τη συνεχή και συνεπή παρουσία μας στον χώρο του χονδρικού εμπορίου αλλά και στις εξαγωγές καθώς και την ειδίκευση μας στον τομέα παραγωγής αγροτικών προϊόντων, είμαστε πλέον στη θέση να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας με δεδομένη και σταθερή την ποιότητα των προϊόντων μας. Εκτός από την δική μας παραγωγή προμηθευόμαστε προϊόντα από ελληνικούς αλλά και ξένους παραγωγικούς και εμπορικούς οίκους. Η επιλογή τους έχει γίνει προσεκτικά και με γνώμονα πάντα την ποιότητα.

Στόχος μας, η συνεχής βελτίωση στην εξυπηρέτηση

των πελατών όσον αφορά τις ποιοτικές προδιαγραφές των προϊόντων, τις ανταγωνιστικές τιμές καθώς και τα συστήματα διανομής και παράδοσης.




ΠΗΓΗ: https://kokkarithivon.gr/

2183

Δεν υπάρχουν σχόλια: