επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Συγχαρητήρια στην εκ Λεονταρίου Βοιωτίας ορμώμενη, νέα Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας κ. Νάγια Κόλλια!!!

 


Θερμά Συγχαρητήρια στην συντοπίτισσά μας 
κ. Νάγια Κόλλια του Σεραφείμ, 
Δικηγόρο, 
και με Μεταπτυχιακές σπουδές στο LSE, 
νέα Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας 
του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. 

Οι σπουδές της, αλλά και η εμπειρία της από την επαγγελματική της διαδρομή, στον ΤΑΙΠΕΔ, στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε., στην ΕΤΑΔ Α.Ε., αλλά και την Γενική Τράπεζα, 
σίγουρα αποτέλεσαν το κριτήριο για την επιλογή της από την Κυβέρνηση, 
διότι αποτελούν τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στο νέο της ρόλο, ως Γενική Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας, στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών!!!

Η χαρά μας χθές 20-7-23 ημέρα που το χωριό μας γιορτάζει και πανηγυρίζει, τον προστάτη του Προφήτη Ηλία, έγινε μεγαλύτερη με το ευχάριστο νέο που μάθαμε!!!

 Συγχαρητήρια Νάγια,
και οι Λεονταρίτες/ισσες σου ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο, 
στο δύσκολο έργο σου!!! 


Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζιδάκη, με τους νέους Γ.Γ. και όλη την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου του, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων από του νέους Γ.Γ. Διακρίνεται τρίτη από δεξιά η δική μας Γ.Γ. κ. Νάγια Κόλλια. 

"Η ομάδα μας στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών έγινε ακόμα πιο ισχυρή, με τους νέους γενικούς γραμματείς που τοποθετήθηκαν! Τεχνοκράτες με γνώσεις στον τομέα τους, με δυναμισμό, αλλά και με ισορροπία μεταξύ των φύλων. Έχουμε μπροστά μας μια ιστορική ευκαιρία να κάνουμε την ελληνική οικονομία πιο δυναμική, πιο παραγωγική, με ευκαιρίες για όλους. Και είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε!" Κώστας Χατζιδάκης, Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, 20-7-2023


ΠΗΓΗ: https://www.linkedin.com & https://www.naftemporiki.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια: