επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Φωτοστιγμές από τον Εσπερινό & την Λιτανεία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό μας !!!



Φωτοστιγμές από τον Εσπερινό & την Λιτανεία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό μας !!

Το εσπέρας της παραμονής (Τετάρτη 19-7-2023), της πυρφόρου εις ουρανούς ανάβασής του, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό μας, τελέσθηκε ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, ο οποίος υπερεπλήρωσε τον Ναό και τον περιβάλλοντα χώρο του για να προσκυνήσει την Εικόνα του Προφήτη και να τιμήσει τον Προστάτη της Ενορίας του. 

Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Γεωργίου ήταν ο Καθηγούμενος Της Μονής του Αγίου Γεωργίου Μαυρομματίου π. Σιλουανός Πεπονάκης, που με τον όμορφο λόγο του μας καθήλωσε.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η μικρά λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του ενδόξου Προφήτου.

Τους ύμνους απέδωσε εξαιρετικά  ο καλλικέλαδος πρωτοψάλτης του Ι.Ναού Αγίων Θεοδώρων Θηβών, κ. Στάμος Χαρίσης μεταξύ των  ιεροψαλτών του Ναού αλλά και προσκεκλημένων συναδέλφων που κόσμησαν τα ιερά αναλόγια.  

Προ της απολύσεως ο Εφημέριος του Ναού π. Γρηγόριος Αθανασίου εκ μέρους του εκκ. Συμβουλίου ευχήθηκε καταλλήλως και ευχαρίστησε θερμά όλους τους πατέρες και τους πιστούς για την ευλάβεια, την βοήθεια και τη συμμετοχή τους στις λατρευτικές Ακολουθίες προς τιμήν του Αγίου μας.

Ο Άγιος να ευλογεί όλον τον ευλογημένο λαό αλλά ιδιαίτερα να σκέπει και να φρουρεί την ενορία μας !!

Χρόνια πολλά και καλά !!!












 










ΠΗΓΗ: 

Ι.Ν Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου Λεονταρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: